مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور به منظور افزایش آگاهی دامداران در ایستگاه تحقیقاتی گاو دشت بابل کارگاه آموزشی برپا کرد.
خبرگزاری صداوسیما: کارگاه آموزشی علوم دامی با هدف بالابردن سطح آگاهی دامداران؛ افزایش بهره وری و اصلاح نژاد دامها با شرکت کارشناسان مؤسسه تحقیقاتی علوم دامی ۵ استان کشور در ایستگاه تحقیقاتی گاو دشت بابل برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی کارشناسان مؤسسه تحقیقاتی علوم تحقیقاتی ۵ استان کشور آخرین یافتههای علمی در خصوص علوم دامی را دامداران تشریح و دامداران هم دغدغههای خود را در حوزه تولید بیان کردند.
حسین خمیس آبادی رئیس مؤسسه تحقیقاتی علوم دامی کشور؛ در حاشیه این کارگاه آموزشی گفت: در این کارگاه به منظور ارتقاء دانش فنی دامداران یافته های محققان با هدف بهبود ظرفیت تولید، تولید غذا، گوشت و تولید مثل در اختیار دامداران قرار گرفت.
عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران هم با اشاره به اینکه 8 درصد گوشت قرمر و 12 درصد گوشت سفید کشور در مازندران تولید می شود افزود: مازندران در تامین امنیت غذایی از مهمترین استانها در کشور است.