رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان این مطلب که پزشکان نخبه این دانشگاه تا کنون در سال های اخیر یک هزار و ۵۰۰ پیوند کلیه برای بیماران کلیوی انجام دادند، گفت: حدود ۶۰ درصد بیماران بستری در بابل غیر بومی هستند.
خبرگزاری ایرنا: دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران است علاوه بر خدمات رسانی به ۵۴۰ هزار بابلی که در هفت شهر و شش بخش ساکن هستند، بسیاری از شهروندان مازندران به خصوص غرب مازندران برای درمان به مراکز درمانی این شهرستان مراجعه می کنند.
حضور بیماران غیر بابلی در هفت مرکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل به گونه ای است که حدود ۶۰ درصد از بیماران بستری در مراکز درمانی بابل غیر بومی هستند.
بیمارستان فوق تخصصی نوزادان امیرکلا و مرکز ناباروری فاطمه زهرای این دانشگاه به همراه بیمارستان شهید رجایی بابلسر بیشترین مراکزی هستند که شهروندان از سراسر استان و حتی خارج از مازندران برای درمان به این مراکز درمانی مراجعه می کنند.
پیوند کلیه از جمله خدمات ارزشمندی است که دانشگاه علوم پزشکی بابل به بیماران کلیوی مازندان ارائه می کند.
طرح سی شب سی مسجد از جمله خدمات جهادی دانشگاه علوم پزشکی بابل است که هر ساله پزشکان مجرب این دانشگاه در ماه مبارک رمضان در دل روستاها حضور یافته و در مسجد به صورت رایگان بیماران را ویزیت می کنند.
این دانشگاه به پاس قدرشناسی از این پزشکان و متولیان این طرح امروز شنبه با حضور فرمانده سپاه کربلای مازندران مراسم تجلیل برگزار کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در مراسم تجلیل از فعالان طرح سی شب سی مسجد در بابل بیان داشت: یک هزار و ۵۰۰ پیوند کلیه در بابل برای بیماران انجام شد و حدود ۶۰ درصد از بیماران بستری در مراکز درمانی بابل غیر بومی هستند.
سید علی مظفرپور با بیان این مطلب که در حوزه پیوند مغز و استخوان هم خدمات این دانشگاه ارزشمند است، گفت: مراکز درمانی بابل در تمام رشتهها پزشک فوق تخصص دارد.
وی بیان داشت: فعالیت پزشکان مجرب در این شهرستان زمینه حضور بیماران را از سراسر استان و حتی خارج از استان به این شهر فراهم کرده است.
این مقام مسوول ادامه داد طرح ۳۰ شب ۳۰ مسجد از جمله خدمات ارزشمندی است که در ایام ماه مبارک رمضان پزشکان این دانشگاه در دورترین نقاط شهرستان حضور یافته و ویزیت رایگان را انجام می دهند.