پرسجو / پِرسِجو
پرسجو / پِرسِجو
گوشت

تولید 330 تن گوشت قرمز در بابل/ارزش اقتصادی 760 میلیاردی

تولید 330 تن گوشت قرمز در بابل/ارزش اقتصادی 760 میلیاردی

     مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل از تولید 330 تن گوشت قرمز به ارزش 760 میلیارد ریال در این شهرستان خبرداد.

خبرگزاری ایانا؛ محسن علی گل زاده با اشاره به اینکه گوشت قرمز گاو، گوسفند و گوساله و بره و… سرشار از ویتامین های مفید برای بدن و یکی از مهم‌ ترین منابع پروتئینی است، گفت: آذر ماه امسال  330 تن گوشت قرمز در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی این مقدار گوشت قرمز را  760 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این شهرستان دارای 330 هزار رأس دام سبک و 121 هزار راس دام سنگین است.

این مسوول بیان کرد: ظاهر گوشت قرمز سالم نباید لزج و چسبنده و مترشح باشد، از علائم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی،  خشک و یا چروکیده بودن آن است، عضلات گوشت از لحاظ سفتی و قوام باید طبیعی باشد و با فشار انگشت، پس از برداشتن انگشت به حالت اولیه بر گردد، از علائم فساد گوشت می توان به بوی غیر طبیعی و نامطبوع مانند ترشیدگی، عفونت و گندیدگی، کپک زدگی و یا تعفن علامت فساد گوشت است.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *