پرسجو / پِرسِجو
پرسجو / پِرسِجو

تولید بیش از ۶۰۰ هزار تن پرتقال در بابل

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل از پیش بینی تولید 617 هزارتن پرتقال در باغ های این شهرستان خبر داد.

 خبرگزاری موج مازندران: محسن آهنگری با اشاره به اینکه سطح درختان بارور پرتقال شهرستان بابل 20 هزار و 564 هکتار و غیر بارور 280 هکتار است، اظهار داشت: پیش بینی می شود امسال 617 هزار و 190 تن پرتقال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

وی ادامه داد: برای افزایش سطح علمی بهره برداران، کارگاه‌های آموزشی مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در روستا‌های این شهرستان درحال برگزاری است و راهکار‌های مدیریت و کنترل آفت مگس میوه در باغات، مدیریت تغذیه در باغات، سیکل زندگی مگس میوه مدیترانه ای، روش‌های تلفیقی مبارزه با آفت و زمان و نحوه مبارزه شیمیایی و نکات مهم در برداشت مرکبات اطلاع رسانی می شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل تأکید کرد: در هنگام بارندگی و صبح زود که شبنم بر روی میوه نشسته است، باید از برداشت مرکبات خودداری شود.

وی افزود: رعایت مواردی از جمله جمع آوری میوه های پوسیده روی سطح خاک قبل از برداشت میوه، برداشت میوه ها با حدود 90 درصد تغییر رنگ، استفاده کارگران از دستکش های نخی برای برداشت، شروع برداشت میوه ها از شاخه های پائین درختان برای جلوگیری از آسیب و اثر ضربه نردبان، استفاده از قیچی مناسب برداشت میوه برای چیدن میوه ها، ممانعت از انداختن میوه ها و ضربه زدن یا فشردن آنها،  قرار ندادن میوه های چیده شده در زیر نور آفتاب، ضدعفونی پس از برداشت در حداقل زمان ممکن و نگهداری میوه ها در سایه و در جای خنک از نکات مهم در برداشت میوه است.

آهنگری گفت: پرتقال یکی از قدیمی‌ترین و پرمصرف ‌ترین مرکبات است و خواص پرتقال به خصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری‌ها مفید بوده و سرشار از ویتامین‌های B، C، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و مس است.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *