پرسجو / پِرسِجو
پرسجو / پِرسِجو

کارگاه آموزشی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در بابل

مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور به منظور افزایش آگاهی دامداران در ایستگاه تحقیقاتی گاو دشت بابل کارگاه آموزشی برپا کرد.

خبرگزاری صداوسیما: ‌‌کارگاه آموزشی علوم دامی با هدف بالابردن سطح آگاهی دامداران؛ افزایش بهره وری و اصلاح نژاد دام‌ها با شرکت کارشناسان مؤسسه تحقیقاتی علوم دامی ۵ استان کشور در ایستگاه تحقیقاتی گاو دشت بابل برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی کارشناسان مؤسسه تحقیقاتی علوم تحقیقاتی ۵ استان کشور آخرین یافته‌های علمی در خصوص علوم دامی را دامداران تشریح و دامداران هم دغدغه‌های خود را در حوزه تولید بیان کردند.

 حسین خمیس آبادی رئیس مؤسسه تحقیقاتی علوم دامی کشور؛ در حاشیه این کارگاه آموزشی گفت: در این کارگاه به منظور ارتقاء دانش فنی دامداران یافته های محققان با هدف بهبود ظرفیت تولید، تولید غذا، گوشت و تولید مثل در اختیار دامداران قرار گرفت.   

 عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران هم با اشاره به اینکه 8 درصد گوشت قرمر و 12 درصد گوشت سفید کشور در مازندران تولید می شود افزود: مازندران در تامین امنیت غذایی از مهمترین استانها در کشور است.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *