تولید 520 تن گوشت قرمز در بابل
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده اظهار کرد: برای تامین پروتئین مورد نیاز جامعه، فروردین امسال 522 گوشت قرمز گاو و گوسفند در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی این مقدار گوشت قرمز تولیدی را یک هزار و 44 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این شهرستان دارای 330 هزار رأس دام سبک و 121 هزار راس دام سنگین است.
به گفته علی گل زاده برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان صنعت دام، فروردین امسال 2 هزار و 865 تن سبوس گندم، جو، ذرت، سویا و کنسانتره با قیمت یارانه ای بین دامداران این شهرستان توزیع شد.