پرسجو / پِرسِجو
پرسجو / پِرسِجو
مرغ و گوشت

تولید حدود هزار و ۸۰۰ تُن گوشت سفید در بابل

تولید حدود هزار و ۸۰۰ تُن گوشت سفید در بابل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، محسن علی گل زاده گفت: تیر امسال در مرغداری های شهرستان بابل ۹۶۵ هزار و ۵۴۰ قطعه‌ جوجه ریزی انجام که هزار و ۹۷۱ تُن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف این شهرستان عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی گوشت سفید تولیدی را  هزار و ۲۵ میلیاردریال اعلام کرد و افزود: ۱۴۹ واحد مرغداری گوشتی، ۱۱ مورد مرغ مادر گوشتی، ۲ واحد جوجه کشی و یک مورد تخم گذار در این شهرستان فعالیت می کنند.

علی‌ گل‌زاده با تاکید بر ضروری بودن دریافت مجوز جوجه ریزی برای همه واحد‌های مرغداری گوشتی شهرستان بابل تصریح کرد: اولویت خدمت رسانی و ارائه نهاده‌ها برای همه واحد‌های مرغداری فعال با مرغداری‌هایی است که در سامانه samasat.ir ثبت اطلاعات کرده اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: سامانه سماصط با هدف مدیریت وضعیت تولید، جلوگیری از بروز مشکلات و نیز تنظیم بازار مرغ طراحی شده و مرغداران در ابتدای جوجه ریزی، باید با ورود به این سامانه روند جوجه ریزی خود را کامل سامانه ثبت کنند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *