پرسجو / پِرسِجو
پرسجو / پِرسِجو

تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن شیر خام در بابل

تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن شیر خام در بابل

نیمه نخست امسال، ۱۰ هزار و ۷۱۸ تُن شیر خام در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد. 

خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل، ارزش اقتصادی این میزان شیرخام تولیدی را ۹۴۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: ۱۰ مرکز جمع آوری شیر در این شهرستان فعالیت می کنند.

محسن علی گل زاده با بیان اینکه از شیر برای تهیه لبنیات مانند خامه، کره، ماست، پنیر، کشک، شیر خشک و بسیاری فرآورده‌های دیگر استفاده می‌شود افزود: ارتقای وضعیت پرورش دام زنده، فناوری تولید محصولات لبنی و کیفیت شیر موجب کاهش سوء تغذیه در جامعه می شود.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *