پرسجو / پِرسِجو
پرسجو / پِرسِجو

تولید بیش از ۴ هزار و ۲۱۰ تُن خرمالو در بابل

محسن علی گل زاده با اشاره به سطح پراکنده درختان بارور و غیربارور خرمالو به ترتیب در ۱۹۸ و بیش از ۷ هکتار باغ‌های شهرستان بابل، از پیش بینی تولید ۴ هزار و ۲۱۳ تُن و ۷۱ کیلوگرم و عرضه این میوه به بازار مصرف خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل افزود: خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین‌های A، B، B۱، B۲، B۳، C، مواد معدنی ضروری برای بدن مانند، کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم، مقداری سلولز است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *