پرسجو / پِرسِجو
پرسجو / پِرسِجو

احداث بزرگترین بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی اطفال شمال کشور در بابل

احداث بزرگترین بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی اطفال شمال کشور در بابل

      رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه بیمارستان تخصصی وفوق تخصصی اطفال شمال کشور با اعتبار بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان در شهر امیرکلا احداث می شود، گفت: در صورت تامین مالی برای تجهیز این بیمارستان از سوی وزارتخانه، پیش‌بینی می شود در ۶ ماه نخست امسال به بهره برداری برسد.

ایسنا: سیدعلی مظفرپور امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه پروژه بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی اطفال شمال کشور در شهر امیرکلا بابل با ظرفیت ۱۲۰ تخت فعال در رشته های مختلف به زودی به بهره برداری می رسد، اظهار کرد: این بیمارستان در زمان بحران قابلیت افزایش ۱۵۰ تخت هم دارد که گام مهم علمی و یک شهرت کشوری دارد. وی با اشاره به اینکه این بیمارستان در زمینی به مساحت چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع در ۶ طبقه است، افزود: این بیمارستان مجهز به اتاق عمل، اورژانس و بخش های تخصصی و فوق تخصصی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: این پروژه از سال ۱۳۹۵ آغاز شد و با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد، اجرای آن به دلیل کمبود اعتبار متوقف شد.

این مسئول با اشاره به اینکه دولت سیزدهم توجه ویژه ای به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام دارد این طرح مجدد در دستور کار قرار گرفت، اضافه کرد: اکنون با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد در حال انجام است که اگر بحث تامین اعتبار برای تجهیزات آن از سوی وزارتخانه فراهم شود پیش‌بینی می شود در ۶ ماه نخست امسال افتتاح و به بهره برداری برسد. وی یادآور شد: این بیمارستان ظرفیت پذیرش ۴۰ تا ۶۰ درصد بیماران بستری و ۸۰ درصد بیماران سرپایی شمال کشور را دارد و با افتتاح این مرکز مشکل بیماران اطفال شمال کشور حل می‌شود.

مظفرپور با اشاره به اینکه اعتبار اولیه این پروژه ۳۵ میلیارد تومان بوده است گفت: در ساخت این بیمارستان سعی شده است تا متناسب با روحیات کودکان باشد و تجهیز امکانات آن در راستای آرامش روحی و مقتضیات سنی کودکان است.

تشکیل ماهانه ۱۵۰ پرونده جدید ناباروری مازندران در بابل

وی همچنین از احداث پروژه جدید ساختمان مرکز درمانی تخصصی ناباروری حضرت فاطمه الزهرا(س) در بابل در زمینی به مساحت دو هزار و ۴۰۰ متر مربع خبر داد و گفت: این پروژه دارای پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصد بود که با پیگیری انجام شده در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: این ساختمان در پنج طبقه مجهز به اتاق عمل نازایی است و به زودی به تجهیزاتی از جدیدترین علم حوزه نازایی مجهز می شود.

وی تصریح کرد: تاکنون مبلغ ۱۵ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است که از سوی استاندار مازندران و نمایندگان مردم بابل در مجلس قول تحقق اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای این طرح نیز داده شد . وی با اشاره به اینکه  در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۱، ۶ هزار و ۴۰۰ زوج از اقصی نقاط کشور برای خدمات به این مرکز مراجعه کردند یادآور شد: در سال گذشته ۱۱ هزار و ۱۷۲ زوج برای درمان ناباروری به مرکز درمانی فاطمه‌الزهرا بابل مراجعه کردند. وی با بیان اینکه ۲۸ درصد اقدامات درمان ناباروری این مرکز منتج به بارداری شده است، افزود: مرکز درمان ناباروری فاطمه الزهرا بابل از مراکز مطرح کشور است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: ماهانه ۱۵۰ پرونده جدید در این بیمارستان تشکیل می شود که هزینه ۹۰ درصد درمان این بیماران از بیمه پرداخت می شود.

احداث مرکز ۱۰۰ تختخوابی دیالیز در بابل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه مرکز دیالیز در حال حاضر ۲۴ تخت فعال دارد گفت: با احداث این مرکز در دو طبقه و هر طبقه با ۵۰ تخت دیالیز بخش زیادی از مشکل بیماران حتی غرب استان مرتفع می شود.

مظفرپور تصریح کرد: این پروژه در سه طبقه به مساحت هزار و ۲۰۰ متر مربع درسال گذشته با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی بود که در حال حاضر به ۹۰ درصد رسید . وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تجهیزات دیالیز از چالش های جدی در کشور است که امیدواریم با تجهیز این مرکز بسیاری از مشکلات بیماران دیالیز مرتفع شود. وی با اشاره به اینکه این پروژه خیرساز است، گفت: تاکنون دانشگاه ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه کرده است ضمن اینکه تجهیز آن نیز به عهده دانشگاه است.

مظفرپور با اشاره به اینکه ۵۰۰ بیمار دیالیزی در شهرستان بابل داریم، یادآور شد: طبق استاندارد باید هر دو بیمار یک تخت دیالیز داشته باشند که ما در حال حاضر به ازای هر ۱۰ بیمار یک تخت دیالیز داریم که با احداث این مرکز این مشکل حل می شود.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *